اخبار داغ

بعضی از خبرهای داغ زمان تا یه وقت فراموش نشن

اخبار داغ

بعضی از خبرهای داغ زمان تا یه وقت فراموش نشن

تحلیل رسایی از حضور سران فتنه در مناظره‌ها

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به ادعاهایی مبنی بر امکان حضور سران فتنه در مناظره‌های رسانه ملی، گفت: پس از انتخابات این افراد قانون شکنی کردند و در پازل دشمن بازی می‌کنند از این رو نباید در این‌گونه برنامه‌ها حضور یابند.

حجت‌الاسلام حمید رسایی نماینده مردم تهران و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی که در خصوص نقد و بررسی مناظره‌های سیاسی صدا و سیما با فارس گفت‌وگو می‌کرد، بیان داشت: برگزاری جلسات مناظره در رسانه ملی همانطور که پیش از انتخابات ریاست جمهوری دهم لازم و ضروری بود، پس از آن نیز با برخورداری از لوازمی ضرورت دارد.

وی مناظرات تلویزیونی را موجب شفافیت مسائل پس از انتخابات عنوان کرد و افزود: با این کار مردم آگاهی بیشتری در مسائل سیاسی پیدا کرده و موجب بصیرت دهی در جامعه می‌شود که این امر از جمله استراتژی‌های مهم رهبر معظم انقلاب اسلامی در دوره جنگ نرم است.

حجت‌الاسلام رسایی به لوازم مناظرات سیاسی در رسانه ملی اشاره کرد و افزود: صدا و سیما می‌بایست از شخصیت‌های مختلف برای مناظرات استفاده کند اگر چه این امر بدان معنا نباید باشد که از کسانی در این برنامه استفاده شود که علم و اطلاع در این گونه موضوعات ندارند.

وی یکدیگر از لوازم مناظره‌های سیاسی رسانه ملی محوریت بودن یک موضوع خاص بر شمرد و در عین حال گفت: باید طرفین که به این مناظرات دعوت می‌شوند، پایبند به آن موضوع باشند و الا این امر به معنای دروغ گفتن به مردم و نوعی کلاهبرداری است که کسی در جلسه‌ای حاضر شده و برای بحث و سخن گفتن درباره یک موضوع خاص اقدام و از آن برنامه برای اهداف خود سوء استفاده کند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مناظره‌های تلویزیونی نیاز به صراحت دارند خطاب به مسئولان برگزاری این برنامه‌ها در رسانه ملی متذکر شد: نباید فضا در این گونه برنامه‌ها به شکلی فراهم شود که وقتی طرفین وارد مناظره می‌شوند برای صریح حرف زدن در محدودیت باشند. چرا که مناظره به معنای شفاف صحبت کردن پیرامون مسائل است از این رو باید در مناظره‌ها کاری کرد تا آن برنامه تبدیل به کلی گویی نشود چرا که اگر این امر صورت بپذیرد بصیرتی به دنبال نخواهد داشت.

وی یکی‌دیگر از لوازم برگزاری مناظره‌های سیاسی در رسانه ملی را وقت کافی این گونه برنامه‌ها دانست و گفت: جلسه‌های این گونه که فقط یک ساعت وقت داشته باشند مفید واقع نمی‌شود چرا که بخشی از زمان این برنامه باید به مجری اختصاص یابد تا مباحث را به هم پیوند بزند از این رو باید وقت این مناظرات برای طرفین مناظره و مجری به انداز کافی باشد.

عضو ارشد فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس شورای اسلامی مستند سخن گفتن طرفین مناظره را یکی دیگر از لوازم مناظره عنوان و خاطر نشان کرد: نباید با کلی گویی و بدون سند در این گونه مناظره‌ها سخن گفت چراکه موجب پایین آمدن سطح این گونه برنامه‌ها می‌شود.

رسایی تاکید کرد: یکی دیگر از لوازم این گونه مناظره‌های تلویزیونی تسلط مجری بر موضوع و دخالت به موقع آن در بین مباحث مناظره است.

وی برخی انتقادها به مجری برنامه‌های مناظرات سیاسی در رسانه ملی وارد نداست و در عین حال گفت: در برخی از انتقادات گفته می‌شود چرا مجری برنامه حرف می‌زند که این امر درست نیست چرا که یکی از مهمترین عوامل برنامه‌های مناظره‌های تلویزیون همچون 90 تسلط مجری و دخالت آن در بین مباحث است.

نماینده مردم تهران در خانه ملت این را هم اضافه کرد مجری برنامه رو به فردا تسلط کافی را دارد و باید دست او را باز گذاشت تا کامل به جمع بندی مباحث بپردازد.

وی در پاسخ به ادعای یکی از نمایندگان مبنی بر امکان حضور کاندیداهای معترض ریاست جمهوری در مناظره‌های تلویزیونی اظهار داشت: این افراد، زمانی برایشان فرصت مذکور ایجاد شد تا به مناظره تلویزیونی پرداخته و مطالب خود را در آن برنامه‌ها بازگو کنند که البته این کار را کردند اگر چه در برخی از مناظره‌ها به لوازم آن پایبند نبودند.

رسایی افزود: پس از انتخابات این افراد قانون شکنی کردند و ثابت کردند که اعتقادی به قانون ندارند و از این رو کسانی که به عنوان قانون شکن شناخته می‌شوند و در پازل دشمن بازی می‌کنند نباید در این گونه برنامه‌ها حضور یابند.

وی تاکید کرد: دیگر این افراد کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری نیستند و نباید صدا و سیما فرصت حضور این افراد را در رسانه ملی را بدهد تا از آن سوء استفاده کند چرا که این افراد با اقداماتی که انجام دادند مشخص کردند که در راستای منافع دشمنان حرکت می‌کنند.

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس با یادآوری این مطلب که صدا و سیما نیز قبلا از این افراد برای حضور در رسانه ملی دعوت کرده بود اما آنان نپذیرفتند علت این امر را ترسیدن سران فتنه از شفاف شدن اقدامات آنان در فضای جامعه عنوان کرد و گفت: معتقدم باید جلسات مناظره در رسانه ملی ادامه پیدا کند اما 3 جلسه در هفته برای این گونه برنامه‌ها زیاد است چرا که هنوز بخشی از جامعه نمی‌توانند چنین مسائلی را تجزیه و تحلیل کنند.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد